Aquí teniu un vídeo en directe de la cançó que toco sol amb el pedal loopejador als concerts. Com que molts cops hi ha gent que es pensa que ho porto gravat, explicaré una mica com funciona. És un pedal on hi tinc connectada la guitarra i un segon micro que porto (que en aquest vídeo no utilitzo, però sí quan gravo ritmes picant de mans a la cançó “Miau”). El pedal té tres pistes on hi puc gravar coses i deixar-les repetint i després parar-les i/o tornar-les a activar per separat. En aquesta cançó en concret, gravo els ritmes picant la guitarra a la pista 1, les guitarretes amb delays a la pista 3 i cap al final de la cançó gravo els acords a la pista 2. A les estrofes només deixo sonant el ritme i toco i canto a sobre, a les tornades li sumo les guitarretes i al final ho poso tot i gravo els acords per poder fer melodies amb la guitarra al damunt. En fi, una eina molt divertida que faig servir a moltes de les cançons que faig als concerts.