Lo de demà serà especial per molts motius. Perquè la formació és diferent (és més experimental i més explosiva, amb bateria electrònica i acústica a la vegada, amb loops en directe de mil teclats i mil veus, amb el Nico Roig flipant-se amb l’elèctrica i els pedals, amb tècnic de llums, etc), perquè és dels pocs cops que ho podem fer aixi a lo grande i en una sala que sona de la hòstia, perquè realment hem arribat a un punt els quatre en el que la cosa flueix i arriba a llocs molt guapos, perquè la Maria lloga pels seus collons la sala, el personal, els musics, els tècnics, etc i se la juga perquè hi creu i molt, però sobretot demà serà especial perquè aquest projecte artísticament s’ha fet molt gros i tenim moltes ganes de que ho veieu. Demà a la Sala Bikini, a les 20:30h portes, a les 21h el concert. Maria Coma amb banda+looper. Veniu, en sèrio. Serà molt gran.

Entrades a www.mariacoma.com o a taquilla.