Coses maques que passen.

Fa uns dies vaig trobar una foto que havia fet l’any passat quan vaig anar de gira sol per Mallorca i la vaig penjar a les xarxes dient que ho trobava a faltar, que em molaria tocar de nou a les illes. De cop comentaris de gent proposant llocs, mails de gent que té llocs proposant-me d’anar-hi, etc. Però al cap d’un rato un comentari diferent. El Joan Colomo dient “Si!! Munta algo que jo m’acoplo!” i més avall l’Edu Montes dient “jo condueixo!!”.

I mira, així entre tots, entre colegues, com que no vol la cosa, hem acabat muntant una mini-gira balear per setmana santa on el Colomo i jo compartirem escenari i anirem fent cançons ara d’un i ara de l’altre i inclús acompanyant-nos en algunes d’elles. Serà divertit i el que em mola més és que ha sortit així sol, de dir el que em venia de gust obertament (que a vegades no ho fem prou). Quina sort, aquestes coses fan il·lusió!

(la setmana que ve ja tindrem tots els detalls, dates i horaris)