ESTRENO WEB-SERIE-DOCUMENTAL!

Com sabeu, el setembre passat vaig fer una gira europea de concerts una mica especial. 15 concerts a 15 ciutats en 15 dies. De Barcelona fins a Sèrbia. Tocant als menjadors de la gent que m’acollia i desplaçant-me amb cotxes compartits. M’acompanyava el Joan Solé amb qui vam gravar-ho tot: aventures, concerts, anècdotes, festes, etc.

Ara finalment tot el material veurà la llum, amb la col·laboració de Moritz, en format de web-serie-documental de 14 capítols que a partir de la setmana que ve anirem penjant setmanalment! Cada dimecres a la web i les xarxes de Moritz i cada dijous a les meves!

I per estrenar-ho com cal, dilluns que ve passarem el 1r capítol, explicarem una mica com va anar tot i tocaré un parell de cançons a la Fabrica Moritz, a les 20:30h i de franc (i amb Moritz gratis!)

Us hi esperem!