novetats / blog

Tocant l’aparador de la mítica Audenis

El Time Out em va fer tocar a l’aparador de la mítica Audenis. Hi anava de petit a comprar llibres de partitures i baquetes de vibrafon i marimba per a les classes del conservatori de Bruc. Em va fer il·lusió tornar-hi (i més ara que ja no podem tocar enlloc!)

AIXÒ NO M’HAVIA PASSAT MAI!

AIXÒ NO M’HAVIA PASSAT MAI!
Només queden entrades per TERRASSA!! Per cert, el concert és un diumenge a les 20h i per tant s’hi pot anar i tornar en FFCC des de Barcelona.

Quina passada! Moltíssimes gràcies!!

Entrades i detalls >> pauvallve.com/concerts

Una de les entrevistes d’aquests dies

En aquesta entrevista pràcticament no vam parlar de música. I crec que resumeix bastant bé d’on ha sortit aquest disc i tot el que hi ha darrera. Un plaer Núvol i Agus Izquierdo, així dóna gust!

Aquí l’entrevista >> https://bit.ly/3kL1n3f

Foto: Tina Riera (Atthina)

Uooo! Això sí que no m’ho esperava!

Uooo! Això sí que no m’ho esperava! El Mondo Sonoro ha valorat el disc amb un 10 sobre 10!! I lo més fort és que diu que feia 12 anys que no posaven cap 10!!

Aquesta és la cara que se m’ha quedat!

Moltes gràcies a tothom per la rebuda que està tenint el disc!! ♥️

Foto: Tina Riera (Atthina)

ÚLTIM AVANÇAMENT!

Demà ja surt el nou disc, però avui el Mondo Sonoro avança la cançó que dóna nom al disc: “La vida és ara“. Aquí la teniu:

CADA DIA UNA ESTRENA!

Aquest divendres surt el nou disc i per celebrar-ho farem un compte enrera pre-estrenant una cançó cada dia en un mitjà diferent!

Demà dilluns al Diari ARA, dimarts al Hoy Empieza Todo de Radio3, dimecres al Matí de Catalunya Ràdio i dijousal Mondo Sonoro!

Foto: Tina Riera (Atthina)

‘MORI L’ODI’ des d’avui ja a YouTube!

Vaig pensar que música/cultura versus foc era una manera gràfica per acompanyar l’amor versus odi de la cançó (“el final te sorprenderá” jaja). El vam rodar amb el gran Miquel Rubís fa unes setmanes.

Què, apaguem el foc?

ASSAJOS FINALS A BANYOLES!

Aquesta setmana estem fent els retocs finals de la nova gira a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles! Això ja gairebé està! La setmana que ve comencem!

Concert i entrades >> http://www.pauvallve.com/concerts

ASSAJOS FINALS A BANYOLES!Aquesta setmana estem fent els retocs finals de la nova gira a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles! Això ja gairebé està! La setmana que ve comencem!Concert i entrades >> http://www.pauvallve.com/concerts

Publicada por Pau Vallvé en Miércoles, 9 de septiembre de 2020