novetats / blog

BARCELONA! Aquest diumenge toquem al BAM!

BARCELONA! Toquem al BAM!

Aquest diumenge a les 21:15h farem un concert de 45 minuts gratuït al pati de l’Antiga Fàbrica Damm. Abans i després hi ha més grups i l’endemà és festa!
(i la de “En un somni estrany” li dedicarem a Rajoy)
 .
 .
 .
FOTO: ALFONS FERNANDEZ

 

 

‘a l’altre costat’ al ‘live in shasta’

Dues persones de les que em refio molt em van dir que aquesta era la seva preferida del nou disc. No crec que sigui la preferida de gaire més gent, però li tinc un carinyo especial. La vaig immortalitzar en directe al ‘Live in Shasta’, aquí el vídeo:

NOU VÍDEO! CONCERT EN UNA COVA

Quina il·lusió em fa tenir un vídeo així per recordar el concert que vaig fer aquest estiu a les coves de Sant Josep, a la Vall d’Uixó de Castelló, dins el cicle Singin’ in the cave!

Busco gent que em vulgui acollir a UK!

PREPARANT GIRA AL REGNE UNIT!

Busco gent que em vulgui acollir a UK! De l’1 al 15 de novembre faré gira pel Regne Unit i, a banda dels concerts normals, vull que alguns dels concerts siguin en menjadors (com en la gira europea) i de passada quedar-m’hi a dormir.

Si tens lloc a UK i vols acollir un dels concerts i/o acollir-me a mi escriu-nos a contractacio@pauvallve.com i en parlem! (o si teniu amics que visquin allà i creieu que els pot venir de gust etiqueteu-los!) Quines ganes!

Banda sonora d’Smoking Room!

 

 

Fent la banda sonora de l’obra de teatre “Smoking Room” de RogerGual!

A partir del 12 d’octubre al Teatro Pavon de Madrid!

Sóc fan de la peli, me la se de memòria! Ganes de veure l’obra!

25.700 oients mensuals a Spotify!!

Wau! 25.700 oients mensuals a Spotify!
El que em sobta més és saber que cada mes hi ha 1.800 persones que m’escolten des de Mèxic! I que hi ha 10.000 oients mensuals des de l’estranger!
Quina passada! Moltes gràcies!

8 mesos després

Avui, per primer cop 8 mesos després d’haver-lo publicat, m’he pogut escoltar el meu últim disc doble com a oient. Sencer, seguit. I potser no queda bé que ho digui, però m’he emocionat al veure que m’ha encantat. Sóc molt afortunat. Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!
 
Aquí el teniu sencer en una playlist:

Brutal l’últim concert de l’estiu! A la tardor molts més!

 

L’últim concert de l’estiu ha estat molt especial! En una barca dins una cova espectacular i amb el públic en barquetes! Al “Singing in the cave” de la Vall d’Uixó (Castelló). Brutal!

Ara merescudes vacances i a mitjans de setembre hi tornem amb força! Aviat les dates de la tardor!

Bon estiu!

 

 

 

 

 

 

FOTO: JOANRA ESTELLÉS

Concerts d’aquesta setmana

I aquesta setmana 2 concerts gratuïts i a l’aire lliure!

– Dijous jo sol a El Ressupó de Celrà
– Divendres amb tota la banda al Festival Altacústic d’Altafulla

+info a pauvallve.com/concerts

 

 

 

 

 

 

 FOTO: Luis A. Pérez Contreras

ENTRADES PER L’AUDITORI DE BARCELONA!


ENTRADES PER L’AUDITORI DE BARCELONA!
Estem tancant les dates de tardor-hivern, però ja n’hi ha una de molt clara: Dissabte 16 de desembre a L’Auditori de Barcelona!

Entrades ja a la venda >> CLICANT AQUÍ

 

 

 

 

FOTO: Mònica Amérigo

NOU VIDEOCLIP! / REVERSIÓ AMB BANDA JA A SPOTIFY!

Tot va començar com una broma als assajos. Reversionar la cançó com si fóssim un grup adolescent de finals dels 90.
I la broma es va anar fent grossa i ens ho passàvem tan bé que vam decidir fer-la així als concerts. I ara, en motiu de que ja arriba l’estiu, els festivals i les vacances hem decidit gravar-la i publicar-la.
Vacances, per què collons heu trigat tant!

Daniel Lumbreras!

Avui divendres el Daniel Lumbreras, un dels meus músics preferits, presenta disc a Barcelona! A L’Automàtica de Gràcia a les 20h! Ha sigut un honor produïr aquest disc i mimar aquest projecte! S’ho mereix sobradament!

El propi Dani deia això al MondoSonoro l’altre dia i jo amb la llagrimeta:
“No he elegido a Pau como productor, sino que me eligió él a mí. Yo estaba en una situación muy precaria y no tenía dinero para pagar nada. En un acto de mucha generosidad, y según él “de justicia musical”, se ofreció a ayudarme a grabarlo y producirlo” … “Pau ha sabido ver esto, jugar con la contención y el “menos es más”. Y aplicando su sensibilidad allí donde se requería. No conozco a nadie tan polifacético, que sea capaz de dominar el estudio de grabación con tanto rigor y conocimiento, y al mismo tiempo, tenga la vertiente artística y la sensibilidad que todos conocemos. Ha sido un placer trabajar con él. Le estaré eternamente agradecido por todo este esfuerzo que me ha brindado de manera tan altruista.”
 
Aquí un vídeo en directe fet per la gent de Tots Sants! Veniu, que flipareu!