novetats / blog

AQUEST CAP DE SETMANA A L’EMBASSA’T!

AQUEST CAP DE SETMANA A L’EMBASSA’T!
Com a casa a Sabadell! Vísca els amics que fan possible l’embassa’t i llarga vida a aquest festival!!

.

.

Foto: Víctor Moncayo

AQUEST DIVENDRES A L’EMBASSA’T!

AQUEST DIVENDRES A L’EMBASSA’T!
A Sabadell aquest cap de setmana hi ha l’Embassat! Hi serem compartint cartell amb Mishima, Mazoni, Maria Arnal i Marcel Bages, Núria Graham, La iaia, el petit de cal eril, animic, el ultimo vecino, the hairy legs, VeMo i molts més!
.
Nosaltres divendres a les 20:20h a l’escenari gran! Va animeu-vos!

.

.

Foto: Montse Capdevila

AHIR A L’INCÍVIC ZONE!

AHIR A L’INCÍVIC ZONE!
Bona gent a St Feliu de Codines!! I la setmana que ve pujo sol amb la guitarra a VIC! Tocaré una horeta al pati de la Casa Ricart dins d'”El so a les cases”. A les 21:30h i gratuït!

Tots els concerts que queden a pauvallve.com/concerts

.

.

Foto: Pol Cabutí

A ST FELIU DE CODINES!

A ST FELIU DE CODINES!
Serà l’últim concert en sala que farem, ja que després tots els concerts que queden són a l’aire lliure. I serà al mític espai Incívic Zone (La Fonteta) de St Feliu de Codines! Bona gent la que ho porta i moltes ganes de ser-hi! Va, animeu-vos a venir!

ENTRADES >> https://goo.gl/GzDuj6

.

.

Foto: Lola Quadrada (Lola Flors)

Crònica del concert de Bikini a El Periódico!

El Periódico publica la crònica de Jordi Bianciotto sobre el concert de dijous a Bikini!

“Pau Vallvé está en ese punto de entendimiento con sus músicos y sus canciones en que la ejecución va sola, liberada de presiones y ejercicios memorísticos y convirtiendo el conocimiento en fuente de disfrute”

“El Vallvé decantado por las dinámicas instrumentales poderosas, con raíces en el post-rock más muscular, y que generan un impacto físico a los asistentes, y el trovador que busca un claro en el bosque para fundir su voz con los cristalinos arpegios de la guitarra”

“Vallvé desarrolló sus intenciones más agitadoras en un territorio que domina, el de la canción épica colectivista, como ‘Tots som molt millors’, cuyo ‘loop’ capicúa transmitió vibraciones curativas a un Bikini cercano al trance”

😍😍😍
Enllaç: https://www.elperiodico.com/es/ocio-y-cultura/20180511/cronica-pau-vallve-bikini-guitar-bcn-6814141

MOLTES GRÀCIES!

MOLTES GRÀCIES! Lo d’ahir al Bikini ho recordarem sempre! Quina nit tan especial! És una passada estar vivint això que ens està passant. Moltíssimes gràcies per fer-ho possible!

 

.

.

Foto: Jordi Lanuza

DEMÀ ENS ACOMIADEM DE BARCELONA!

DEMÀ ENS ACOMIADEM DE BARCELONA!
I queden menys de 100 entrades a la venda!
Demà dijous a la sala Bikini serà l’últim cop que toquem a Barcelona dins aquesta gira que ja s’acaba!
Obertura de portes 20:15h / Concert (puntual) 21h!
Entrades >> https://goo.gl/17R8Kj

.

.

Foto: Alfons Fernández

NOU VIDEOCLIP I DIJOUS ÚLTIM CONCERT A BARCELONA!

Aquest dijous a Bikini farem l’últim gran concert amb aquesta formació i jo ja tinc el nus a la gola. Per sort encara ens queden alguns concerts fins a l’agost quan tancarem la gira, el disc i aquesta banda definitivament. Al veure aquest vídeo, que l’he fet sobretot com a regal cap a ells, ploro i ric a parts iguals perquè el que hem viscut en tansols un any i mig ha estat preciós. Tant personalment com professionalment. I és que ells solets li han donat la volta a la lletra de la cançó. Ara diu que amb uns amics així aprop ja pot venir l’hivern, que estem preparats!

Si hi voleu ser encara queden algunes entrades a https://goo.gl/DaSFsg
.

DEMÀ ESTRENEM ÚLTIM VIDEOCLIP!

Demà dilluns estrenem l’últim videoclip d’aquest disc! I no és només un videoclip, és un regal que volia fer als membres de la banda com a final de gira, ara que d’aquí pocs mesos ja deixarem de tocar junts… Demà a les 11h a xarxes, youtube i web!

DEMÀ A BADALONA!

DEMÀ A BADALONA!
I a sobre gratis, com aquests cherrys del pati! Serà demà dissabte a les 23:30h al Parc de Ca l’Arnús, dins les festes de maig. I abans nostre actuarà la Meritxell Gené

#RectaFinalDeLaGira #GratisComElsCherrys

ÚLTIM CONCERT A BARCELONA EN MOLT TEMPS!

D’aquí 15 dies!! Aquesta gira es va acabant i, tot i que farem concerts fins a principis d’agost, a Barcelona l’últim serà el proper 10 de maig (dijous) a la sala Bikini!
.
I com que ja no tornaré a tocar fins que tregui un altre disc això vol dir que aquella nit serà la última a Barcelona en un temps indeterminat. Em faria molta il·lusió que vinguéssiu! Les entrades estan volant, així que si hi voleu ser afanyeu-vos!
 
.
.
.
Foto: Alfons Fernandez

DISSABTE JO SOL A L’SLÀVIA!

L’Slàvia de Les Borges Blanques és un dels llocs més mítics i entranyables on tocar. Bona gent, bon ambient, amor per la música i un tracte com si fossis de la família. Aquest dissabte tinc la sort de tornar-hi! Jo sol amb la guitarra, a les 23:30h i gratuït. Ens veiem allà! Moltes ganes!

.

.

Foto. Montse Capdevila

ÈPIC AHIR A VIC!

Amb la Jazz Cava plena fins dalt i un públic entregadíssim ahir vam fer un concert que segur que recordarem! (Amb desmai d’algú del públic inclòs!) Com mola la gent de la plana!

#TheVichsPlain #TheBitchPlane

.

.

Foto: Víctor Moncayo

AQUEST DIVENDRES A VIC!

Aquest divendres tornem a la Jazz Cava de VIC! Grans nits hi hem viscut allà! I pel ritme en que s’estan venent les entrades fa pinta que la d’aquest divendres també ho serà! Si hi voleu ser afanyeu-vos!

ENTRADES >> https://goo.gl/4MibZN

.

.

Foto: Montse Capdevila

NO CALLAREM!

Demà diumenge a les 12h tocaré dues cançons per defensar la llibertat d’expressió a la presó model dins els actes del Callarem! Serà a l’escenari de Carne Cruda (c/ Entença, 155).
#NoCallarem

LA RECTA FINAL DE LA GIRA!

LA RECTA FINAL DE LA GIRA!
Falten afegir alguns concerts que encara no es poden anunciar, però aquí teniu la majoria dels concerts de la recta final d’aquesta gira!.

Entrades i detalls >> pauvallve.com/concerts

.

Foto de fons del cartell: zulabard

HEM GRAVAT!

HEM GRAVAT!
Estic acompanyat d’uns músics tan bons i li dónen un caliu tan guapo a les cançons que he decidit gravar els assajos d’aquesta setmana per mirar d’inmortalitzar les reversions que fem en directe de les cançons.

Veurem què en surt! Ganes!

BANDEROLES!!!


Quina il·lusió! Fa pinta que serà d’aquelles nits que recordarem! Dijous 10 de maig a la sala Bikini de Barcelona!

Entrades a pauvallve.com/concerts