COSTA-ROJA

(Sessions d'assaig al mig del no-res)

PAU VALLVÉ   COSTA-ROJA

(Sessions d’assaig al mig del no-res) Autoeditat (2018)

EDICIÓ LIMITADA DE 300 VINILS, NUMERATS I SIGNATS!

       

La idea era immortalitzar les reversions que hem fet amb la banda d’aquestes cançons de discs anteriors, que després de ser tocades en directe han anat canviant i agafant vida pròpia.

I com que a cada gira canvio de formació, aquest disc és també una manera d’immortalitzar la banda que m’ha acompanyat en aquesta gira 2017-2018.

El “Costa-Roja” és un dels camins (el que surt a la portada) que porten fins aquest lloc al mig del no-res, on vam gravar el disc.

A més de les reversions pròpies, el disc inclou una versió de “There will never be another you”, popularitzada per Chet Baker l’any 1954. És una versió que vaig començar a tocar durant la gira europea del 2015 i que ja apareix, en versió acústica, al capítol d’Amsterdam de la sèrie documental que vam publicar d’aquella gira.

Ens feia molta il·lusió tenir un record d’aquest any i mig tocant junts i poder deixar enregistrades les cançons tal i com les toquem actualment.

.

Edició limitada de 300 vinils, numerats i signats!
No hi haurà edició en CD, en format físic només hi serà en vinil.
En digital estarà a Spotify, iTunes, Bandcamp, etc.

Els vinils s’enviaran el setembre, quan els rebem de fàbrica, però ja es poden comprar per garantitzar-vos una de les 300 úniques còpies.

 

CRÈDITS

Aquest disc va ser gravat en directe l’abril de 2018, durant les sessions d’assaig amb la banda, en un taller de fusta al mig del no-res.

Pau Vallvé: Veu i guitarra esquerra
Valen Nieto: Teclats, guit dreta i coros
Darío Vuelta: Baix
Victor Garcia: Bateria

Totes les lletres i cançons: Pau Vallvé,
excepte “There will never be another you”, música de Harry Warren i lletra de Mack Gordon, popularitzada per Chet Baker l’any 1954.

Gravació: Pau Vallvé
Mescles: Darío Vuelta
Màstering: Victor Garcia
Fotografies i disseny: Pau Vallvé