Aquest dissabte començo una mini-gira! Després de fer el ‘de bosc’ en auditoris, teatres i festivals amb tota la banda i sobretot després d’haver fet alguns concerts en menjadors m’ha vingut molt de gust fer concerts amb la gent molt aprop, sense banda i en llocs petits. Per poder fer-ho desenfadat, explicant les cançons, i poder fer-les com les faig a casa: amb guitarra i looper, anar jugant i variant-ho al meu gust. Serà una mini-gira d’11 concerts aquesta tardor que faré tot sol. Comença aquest dissabte al Vermell de Manresa i que acabarà el 29 de novembre just abans que tanquem ja del tot la gira del ‘de bosc’ amb tota la banda al Foyer del Gran Teatre del Liceu el 8 de desembre! Les dates ja estan publicades i algunes entrades anticipades ja es poden comprar. Totes les dates i detalls a l’agenda de la web