A grans traços, si el “2010” era un “jo” i el “de bosc” era un “nosaltres”, aquest nou disc és un “tu”. I si a nivell de sensacions el “2010” era un blau fosc i el “de bosc” era blanc, aquest és un vermell, un grana. En definitiva, aquest disc parla, de diferents maneres, sobre les relacions entre dues persones, siguin d’amor, d’amistat, de feina o de família. L’atracció, el vincle, la confiança, l’aventura, la il·lusió, l’ajuda, o també la frustració, l’enyor, el desengany…

El títol és com un brindis, que per a cadascú tindrà una significat i un regust diferent. Un brindis pels dies bons, siguin passats, presents, siguin escassos, o encara estiguin per venir. Sigui quin sigui el punt de vista, tots tenim un motiu per brindar “Pels dies bons”.

I una mica el disc és això, cançons en diferents estats d’ànim cada una, però que totes busquen aquesta mirada cap endavant, pels dies bons, que no tots ho són.