SOLD OUT!! EXHAURIDES!!
Aquest divendres serà emocionant!
Perquè el concert que fem a L’Auditori de Barcelona no és només l’últim concert de la gira de Maria Coma, sinó que també serà l’últim concert que farem junts després de tants anys! La Maria marxa ara a viure a Londres a fer coses molt interessants i jo estic ja de ple amb lo meu, així que divendres serà el final de moltes coses maques que han passat durant aquests últims anys: l’últim concert de l’últim disc editat per Amniòtic Records, l’últim dia junts a l’escenari, l’últim cop per veure aquesta bandassa i durant un temps llarg, l’últim cop per veure aquesta crack fent aquestes meravelles a l’escenari! Divendres serà un dia molt especial per nosaltres! Les entrades ja estan esgotades! Moltíssimes gràcies altre cop per seguir allà donant suport al que fem! Fins divendres!!