Com que tocarem a L’Auditori d’aquí poc no podíem aparèixer al cartell, però serà un honor avui sortir a fer dues cançons amb la banda en el concert pels refugiats a l’Apolo! I fa molta il·lusió que les entrades estiguin EXHAURIDES! És maco veure músics, programadors i public col·laborant per aquesta causa! Visca Barcelona joder!

Obren portes a les 20h i tot comença a les 21h (una hora per prendre algo allà, que la barra també anirà pels refugiats!). Nosaltres tocarem just al principi, així que si ens voleu veure sigueu puntuals! Hi toquen també els Inspira (amb qui sortiré a fer una col·laboració!), el Joan Colomo, la Núria Graham, el New Raemon, els Za!, Els Nueva Vulcano, els Mishima, els Manos de Topo, el Ferran Palau i molts més!

I encara que les entrades estiguin exhaurides, hi ha una altra opció de col·laborar, la fila zero, habilitada per tots aquells que no podíen venir però volien aportar algo i ara per tots aquells que s’han quedat sense entrada però volen sumar el seu granet a la causa. >> AQUÍ

#RefugeesWelcome #NoOneIsIllegal #SomRefugi