Veient els comentaris que em deixàveu demanant que també fes aquí aquestes gires que faig per europa en menjadors, desendollat, desenfadadament i amb el públic a prop, he decidit que paral·lelament a la gira amb la banda per sales, teatres i auditoris faré una mini-gira per menjadors de Catalunya aprofitant que el nostre bateria marxa un mes a la Índia.

Seran concerts d’aforament limitadíssim i on tocaré cançons de tots els meus discs amb una guitarra acústica, sense endollar, tal qual les toco i composo al sofà de casa. Uns concerts sense trucs, ni equip llums, ni de so, ni fum, ni tècnics, compartint menjador amb les persones que vinguin i xerrant una estoneta per allà després del concert. Només els que tinguin l’entrada rebran, uns dies abans del concert, la informació del lloc exacte on es farà.

Si hi voleu ser afanyeu-vos, que l’aforament és limitat!

Quines ganes de començar!
.

ENTRADES A PAUVALLVE.COM/CONCERTS