>> PRE-VENDA

El nou disc es titula ‘LA VIDA ÉS ARA’ i sortirà el 18 de setembre. Qui el compri durant la pre-venda el rebrà uns dies abans i signat.

Pocs dies abans del confinament em vaig separar i vaig anar a viure provisionalment uns dies a l’estudi. L’estat d’alarma em va agafar allà i ja no en vaig poder sortir fins al cap de 75 dies. Després d’una primera setmana de confinament una mica claustrofòbica, poc a poc les coses es van anar posant a lloc i vaig poder començar a ordenar pensaments i sensacions de tot el que m’havia estat passant aquests últims temps. Aquest nou disc és el resultat de tot plegat. Un canvi d’etapa, un fer-se gran, un prendre distància. El vaig gravar tot jo sol allà tancat, amb els instruments que tenia. I va ser la meva rutina i la meva única ocupació en aquells 75 llargs dies. Estic molt content amb el resultat, inclús m’atreviria a dir que més content que mai! Moltes ganes que l’escolteu!

La pre-venda és la manera que he trobat de finançar, directament amb els seguidors, la fabricació dels meus discos. D’aquesta manera no he de mal-vendre les meves cançons a cap empresa ni segell i puc fer la meva música sense intermediaris i de manera directa entre el públic i jo. Així que mil gràcies per col·laborar i aportar el teu granet de sorra perquè aquest nou disc vegi la llum i aquest projecte segueixi viu. Gràcies, de debò!

Les properes setmanes aniré publicant algunes mostres i avançaments del disc i el 18 de setembre ja sortirà tot sencer. Em fa molta il·lusió que l’escolteu!! : )

>> PRE-VENDA