Avui estrenem “Tot el que brilla”, un music film amb 4 cançons de l’últim disc!

Igual que els meus discos sempre són com documentals i autobiografics, sempre he intentat que tot el que els envolta (vídeos, portades, xarxes i demés) també seguís aquesta línea. I sobretot que servíssin per desmitificar o posar de peus a terra el que fem. Perquè si bé la nostra és una professió precària, també és veritat que alhora està molt mitificada. I per això sempre he fet vídeos ensenyant un concert des de dins (camerinos, carregar, proves de so), o la gravació d’un disc per dins, o les interioritats d’una gira, etc.

Però aquest cop, després de 3 mesos de confinament sol rascant i mirant endins, volia que el vídeo parlés de la lluita interna amb un mateix, de les coses no resoltes que un té dins (en l’exemple del vídeo: un passat esportiu gloriós que ja no hi és). I per tractar aquest tema ara sí que calia fer-ho cinematogràficament. És un relat circular que comença tal i com acaba i així en bucle, com solen ser algunes lluites internes que costa temps d’anar polint.

Ha estat una autèntica passada poder escriure una idea inicial i que després, juntament amb la directora Loida García, a l’anar-li donant forma aquella idea arribi tan lluny i es faci així de gran! Estic molt content de com ha quedat i vull donar les gràcies a tot l’equip que s’ho ha currat moltíssim i a sobre ho ha fet amb moltes ganes i bon rollo! Mil gràcies, de debò!

Espero que us agradi!