El nou disc sortirà el 21 d’octubre! Aquesta serà la portada (sí, finalment han florit les buguenvíl·lies!) i sí, el disc es titula : ) i és el disc més positiu, rítmic i de bon rollo que he fet mai! Un disc que posa les cures (el cuidar, el cuidar-se i el cuidar-nos) a davant de tot. Des d’avui ja es pot pre-comprar tant en VINIL com en CD per rebre’l signat uns dies abans que surti a la venda! Com els anteriors, aquest és un disc autogestionat, autoeditat i sense finançament de cap empresa i la pre-venda és la manera de pagar la fabricació directament entre vosaltres i jo, sense intermediaris. Ah! I aquest divendres ja surt la primera cançó del disc a totes les plataformes digitals!

PRE-VENDA >> pauvallve.com/noudisc

Em fa molta il·lusió que l’escolteu! Moltes ganes d’anar desvelant tot el que estem preparant! : )