COSTA-ROJA

(Sessions d'assaig al mig del no-res)

PAU VALLVÉ   COSTA-ROJA

(Sessions d’assaig al mig del no-res) Autoeditat (2018)

EDICIÓ LIMITADA DE 300 VINILS, NUMERATS I SIGNATS!

       

El disc no estarà distribuït a les botigues. La idea és vendre’l personalment tant des d’aquí a la web (i te l’envio per correu) com als concerts. De totes maneres l’he portat en mà a algunes botigues petites, independents i interessants (si tens una botiga i el vols tenir escriu-me i mirem com fer-ho!):

BARCELONA: SurcoBCoreDisco100Ultra-Local Records
VIC: La Martulina
SABADELL: Espai Records

La idea era immortalitzar les reversions que hem fet amb la banda d’aquestes cançons de discs anteriors, que després de ser tocades en directe han anat canviant i agafant vida pròpia.

I com que a cada gira canvio de formació, aquest disc és també una manera d’immortalitzar la banda que m’ha acompanyat en aquesta gira 2017-2018.

El “Costa-Roja” és un dels camins (el que surt a la portada) que porten fins aquest lloc al mig del no-res, on vam gravar el disc.

A més de les reversions pròpies, el disc inclou una versió de “There will never be another you”, popularitzada per Chet Baker l’any 1954. És una versió que vaig començar a tocar durant la gira europea del 2015 i que ja apareix, en versió acústica, al capítol d’Amsterdam de la sèrie documental que vam publicar d’aquella gira.

Ens feia molta il·lusió tenir un record d’aquest any i mig tocant junts i poder deixar enregistrades les cançons tal i com les toquem actualment.

.

Edició limitada de 300 vinils, numerats i signats!
No hi haurà edició en CD, en format físic només hi serà en vinil.
En digital estarà a Spotify, iTunes, Bandcamp, etc.

 

CRÈDITS

Aquest disc va ser gravat en directe l’abril de 2018, durant les sessions d’assaig amb la banda, en un taller de fusta al mig del no-res.

Pau Vallvé: Veu i guitarra esquerra
Valen Nieto: Teclats, guit dreta i coros
Darío Vuelta: Baix
Victor Garcia: Bateria

Totes les lletres i cançons: Pau Vallvé,
excepte “There will never be another you”, música de Harry Warren i lletra de Mack Gordon, popularitzada per Chet Baker l’any 1954.

Gravació: Pau Vallvé
Mescles: Darío Vuelta
Màstering: Victor Garcia
Fotografies i disseny: Pau Vallvé